Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Iubire – Amour

Iubire – Amour

Amour    20 Sep 2012

PG-13 127 min DramaRomantic

7.9
IMDB: 7.9/10 74,071 voturi

, , ,

Won 1 Oscar. Another 76 wins & 102 nominations.

Austria, France, Germany

Traducerea : DELiCT

Raportează eroare

Loading...

Amour 2012 (Iubire)

Vă invităm să vizionați filmul Amour 2012 (Iubire) online subtitrat in română gratis in HD. 

Georges și Anne sunt octogenari, oameni cultivați, profesori de muzică pensionari. Fiica lor, de asemenea muziciană, trăiește în străinătate cu familia. Într-o zi, Anne este victima unui accident. Dragostea ce unește acest cuplu în vârstă va fi pusă la grea încercare. În film joacă și Isabelle Huppert.

Povestea lui Amour este relativ simplă – un cuplu de octogenari, Anne și Georges, căsătoriți de câteva decenii, își duc împreună existența de pensionari. Oameni cultivați, vârsta pensionării înseamnă pentru cei doi concerte de pian, lectura de cărți si ziare – în ansamblu, o existență tihnită în acord cu preocupările și pasiunile lor. Ambii au fost profesori de pian, au o fiică ce trăiește în străinătate, în timp ce ei locuiesc în Paris.

În afară de primele secvențe, când ni se prezintă o sală de concert, tot filmul se desfășoară în interiorul apartamentului din Paris. Se pare că Haneke a vrut – și a reușit – să delimiteze un spațiu interior cu care însuși spectatorul să devină intim. Cursul firesc al vieții cuplului este perturbat de îmbolnăvirea lui Anne. De aici înainte, apartamentul celor doi se va închide exteriorului, căpătând și păstrând, până la sfârșit, un timp de referință propriu – timpul agoniei.

Amoureste, ca majoritatea filmelor lui Haneke, unul greu de digerat, care necesită pauze multiple pe parcursul vizionării – este un film menit să bântuie și să tulbure. Si îi reușește, din nou.

Filmul face parte din categoriile : Dramă , Romantic , 2012 .

Nu s-a pus un trailer
Copy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!