Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Incredibilii 2

Incredibilii 2

Incredibles 2    27 July 2018

PG 1h 58min AcțiuneAnimațieAventură

8.1
IMDB: 8.1/10 76.312 voturi

, ,

Top Rated Movies #179 | 1 win & 1 nomination.

USA

Raportează eroare

Incredibilii 2 2018

Incredibles 2 

Va invitam sa vizionati filmul animat Incredibilii 2 2018 ( Incredibles 2 ) online subtitrat in romana .

Familia favorită de supereroi se reîntoarce în „Incredibles 2”, dar de data aceasta Helen se află în centrul atenției, lăsându-l pe Bob acasă cu Violet și Dash pentru a naviga eroismul de zi cu zi al vieții „normale”. Este o tranziție dură pentru toată lumea, făcută mai dificilă de faptul că familia încă nu știe de superputerile emergente ale copilului Jack-Jack. Atunci când un nou personaj răuvoitor urzește un complot genial și periculos, însă Helen nu reușește să salveze lumea, familia lor și Frozone trebuie să găsească o modalitate de a lucra împreună din nou – ceea ce este mai ușor de zis decât de făcut, chiar și atunci când sunt toți „incredibili”. Vor reuși aceștia să formeze o echipă și să salveze împreună lumea?

Chiar dacă au trecut 14 ani de la primul contact al publicului cu extraordinara familie Parr, interesul acestuia nu s-a diminuat, iar continuarea aventurilor lui Mr. Incredible și Elastigirl – care au adăugat echipei încă un membru, și el plin de surprize – a atras în cinematografe suficienți spectatori pentru a ridica nivelul încasărilor peste cel al peliculei originale.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, Incredibles 2 a obținut, internațional, din vânzarea biletelor, 646,8 milioane de dolari, față de cele 633 milioane la care a ajuns The Incredibles în 2004 (calculul a luat în considerare și inflația). Incredibles 2 a avut un debut de 182 de milioane de dolari în box office-ul nord-american și se află acum pe locul doi în clasamentul filmelor cu cele mai mari încasări ale ultimei săptămâni în Statele Unite (unde s-a lansat pe 15 iunie).

În topul celor animațiilor cu cele mai bune încasări ale tuturor timpurilor, Incredibles 2 se află pe locul 24, surclasat de Coco (locul 15), animația anului trecut recompensată cu două premii Oscar.

Filmul face parte din categoriile :  AnimationActionAdventure , 2018 .

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Incredibilii 2
Incredibilii 2
Incredibilii 2
Incredibilii 2
Incredibilii 2
Incredibilii 2

Alte filme