Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Harry Potter și Talismanele Morții. Partea 2

Harry Potter și Talismanele Morții. Partea 2

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2    15 Jul 2011

PG-13 130 min AventurăFamilieFantezie

8.1
IMDB: 8.1/10 579,698 voturi

, , ,

Nominalizat la 3 premii Oscar. Alte 46 premii și 87 nominalizări.

USA, UK

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) Odată cu lansarea în cinema a mult-așteptatului Harry Potter și Talismanele Morții – Partea 2, cea mai de succes serie a tuturor timpurilor ajunge la final. În acest ultim capitol, tensiunea urcă la cote nebănuite, culminând cu bătălia epică dintre Harry Potter și cel mai mare dușman, Lordul Cap-de-mort. Lunga călătorie ia sfârșit cu dramatica încleștare între bine și rău.

După ce au distrus un Horcrux și au aflat semnificația magicelor Talismane ale Morții, Harry împreună cu Ron și Hermione continuă căutarea celorlalte Horcruxuri, pentru a avea o șansă de a-l distruge pe Cap-de-mort. Însă, spre ghinionul lor, maleficul personaj reușește să pună mâna pe Bagheta de Soc și acum vrea cu orice preț să atace Școala Hogwarts și să pună stăpânire pe cele două lumi.
Vezi și alte filme cu Harry Potter

Nu s-a pus un trailer

Regizor

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

  1. CalinGamer134 spune:

    cel mai frumoasa serie de filme pe care am vazuto

Anul lansării