Loading...
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Hannibal

Hannibal

Hannibal 2001

Vă invităm să vizionați filmul Hannibal 2001 (Hannibal) online subtitrat in română gratis in HD.

Viața lui a dobândit un fel de frumusețe, o eleganță ce i se potrivește cum nu se poate mai bine. Și totuși, el se întreabă dacă fără ea, viața lui este împlinită. Forța ei provine dintr-o disciplină strictă și o gândire clară. Și totuși, ea este pretutindeni urmărită de o umbră. Ceva nedefinit o distrage… făcând-o să se simtă vulnerabilă.
După zece ani, El este în continuare cel mai îngrozitor coșmar al ei.
După zece ani, Ea este în continuare cea mai dragă fantezie a lui.
HANNIBAL continuă povestea din Tăcerea mieilor. Au trecut zece ani de când dr. Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) a evadat din arest, zece ani de când agenta FBI Clarice Starling (interpretată în Tăcerea Mieilor de Jodie Foster) a discutat cu el într-un spațiu de maximă securitate pentru criminali psihopați. Dar, ea n-a uitat întrevederile lor, glasul rece al dr. Lecter încă mai sună în visele ei.
Nici Mason Verger nu l-a uitat pe Lecter. A fost a șasea victimă a acestuia, dar a scăpat cu viață, ce-i drept oribil desfigurat. Solitar, bogat, el își folosește uriașa avere ca să-și înfăptuiască răzbunarea. El își dă seama că, pentru a-l scoate pe Lecter din ascunziș, există o momeală irezistibilă: Clarice Starling.
Anthony Hopkins reia personajul dr. Hannibal Lecter, cel cu care a cucerit Oscarul, iar de data aceasta, agentul special Clarice Starling este interpretată de Julianne Moore, de două ori candidată la statueta de aur. Ray Liotta (Goodfellas) joacă rolul unui funcționar al Ministerului de Justiție, Paul Krendler, pe care Verger îl atrage în planul său de răzbunare promițându-i bani și ascensiune profesională. „Hannibal„, al treilea roman al lui Thomas Harris ce-l are ca personaj principal pe înspăimântătorul Lecter, a fost adaptat pentru ecran de David Mamet și Steven Zaillian (Oscar pentru scenariul la Lista lui Schindler). Filmul, realizat de Ridley Scott (Gladiatorul) este produs de Scott împreună cu Dino și Martha De Laurentiis.

Filmul face parte din categhoriie : Crimă , Dramă , Dramă , 2001 .

Vă invităm să vizionați filmul Hannibal 2001 (Hannibal) online subtitrat in română gratis in HD, Vă invităm să vizionați filmul Hannibal 2001 (Hannibal) online subtitrat, Vă invităm să vizionați filmul Hannibal 2001 (Hannibal) online subtitrat in română, Vă invităm să vizionați filmul Hannibal 2001 (Hannibal) online subtitrat cu subtitrare in română gratis in HD.

Views: 42

Genre: CrimăThriller

Director:

Actors: , , ,

Country: USA, UK

Duration: 131 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 6.8

Comments