Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Footsoldier – Survival Instinct

Footsoldier – Survival Instinct

Instinct de supraviețuire - Rites of Passage    Februarie 2016

R 75 min AcțiuneFără subtitrareThriller

5
IMDB: 5/10 241 voturi

, , ,

N/A

Marea Britanie

Raportează eroare

Footsoldier, Survival Instinct 2016 sau Instinct de supraviețuire film online, scris si regizat de Steve Lawson. In rolurile principale: Helen Crevel, Andrew Coughlan, Jay Sutherland si Sam Smith
Lansarea teatraticala în Marea Britanie de către Film Volt (februarie 2016)

Despre ce-i vorba? Ex-Colonelul Weaver îl duce pe fiul său, Rex, la o vânătoare de cerbi în ”The Lake District”, să-l învețe să fie bărbat, dar când dau peste un cuplu de prieteni care călătoresc către o nunta, planurile se schimbă.

Cu un buget scăzut, care își propune să ne surprindă, cu răsturnări de situație și ne oferă un personaj negativ, care este extrem de greu de înțeles. Am impresia că scriitorul/regizor Lawson a dorit să-i ofere publicului un personaj mai greu de înțeles chiar dificil simțind simpatie pentru Weaver (Coughlan). Din păcate, nu iese destul în eidență și întreg filmul nu-și atinge destul obiectivele.

Pentru ca un film ca aceasta să funcționeze, trebuie să se simtă tensiune și suspans și pentru toată munca grea, depusă de cei implicați să fie apreciată. Weaver, este un tip dat peste cap, fără îndoială, dar odată ce îl inițiază în ale vânătorii, Stacey (Helen Crevel) nu simte ca va fi prins, mai ales pentru că există încă o afacere bună pentru el.

Inspirându-se din thrillere clasice de supraviețuire, cum ar fi „Duel” și „Deliverance”, „Survival Instinct” este un thriller care te ține prins de scaun sau fotoliu, cu o actiță având un caracter feminin puternic si un personaj negativ plauzibil, din punct de vedere moral-ambiguu.

Footsoldier aka Survival Instinct este un thriller de zile mari conținând și acțiune sau groază, horror ca să fim mai expliciți.

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Footsoldier – Survival Instinct
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte filme