Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana
HD Subtitrare engleză Fără destin (Fateless 2005)
Raportează problemă

Fără destin (Fateless 2005)

Fără destin (Fateless 2005)

    

DramaRăzboiSubtitrare engleză

IMDB: /10 voturi

, ,

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

  • Player 1
  • Player 2
  • Loading...

Fără destin (în maghiară Sorstalanság) este ub film inspirat din romanul scris de scriitorul maghiar Imre Kertész, care în anul 2002 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Literatură.
Filmul, de inspirație autobiografică, îl are în centru pe Gyuri Köves, un adolescent maghiar de origine evreiască, care a trăit ororile deportării în lagărele din Auschwitz și Buchenwald. Acțiunea începe cu plecarea tatălui, concentrat într-un lagăr de muncă forțată. Gyuri trăiește cu mama sa vitregă, și lucrează la fabrica Csepel. Într-o zi este coborât de un polițist din autobuz și este condus alături de alți locuitori evrei la o fabrică de cărămidă. Peste câteva săptămâni deținuții vor fi urcați în vagoane care au destinația Auschwitz. Gyuri și câțiva colegi scapă de execuție pentru că sunt declarați apți de muncă, și sunt duși mai departe în lagărul din Buchenwald. Aici ei sunt forțați să lucreze într-o fabrică de armament de dimineața până seara. Din cauza condițiilor grele de muncă și a malnutriției sănătatea eroului se deteriorează vizibil. Asta nu împiedică însă mutarea lui în al treilea lagăr de concentrare, unde se îmbolnăvește grav și este transportat înapoi în Buchenwald într-un spital pentru deținuți. Aflat în refacere și așteptând să fie executat, Gyuri află întâmplător că lagărele vor fi eliberate. Odată cu întoarcerea la Budapesta viața tânărului erou se schimbă iremediabil. Află că tatăl său a murit, mama vitregă s-a recăsătorit, iar casa părintească are alți locatari. Marcat de ororile trăite, Gyuri este incapabil să se adapteze în noua lume, și realizează că viața lui reîncepută este, după cum spune și titlul, fără destin.

Nu s-a pus un trailer
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

  1. ion spune:

    si sub in ro pe cand ?

Anul lansării