Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Și Dumnezeu… a creat femeia

Și Dumnezeu… a creat femeia

Et Dieu... créa la femme     28 November 1956

N/A 1h 35min Romantic

6.3
IMDB: 6.3/10 6.336 voturi

, ,

1 nomination.

France | Italy

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Loading...

Et Dieu… créa la femme 1956

And God Created Woman

<>Va invitam sa vizionati filmul And God Created Woman sau Et Dieu… créa la femme 1956 (Și Dumnezeu… a creat femeia) online subtitrat in romana gratis.

La cei numai 18 ani ai sai, Juliette Hardy e o tanara de o sexualitate debordanta, pe care o doresc toti barbatii din St.Tropez. Antoine, barbatul iubit de Juliette, nu concepe sa se insoare cu o femeie considerata usuratica, in schimb Michel, fratele lui mai mic, se casatoreste cu ea.

Brigitte Bardot e una dintre cele mai faimoase femei frumoase din lume. Un sex-simbol și o legendă a anilor ‘60, Bardot a câștigat recunoaștere internațională și a devenit o stea de cinema în urma filmului regizat de soțul ei de atunci, Roger Vadim, Et Dieu… crea la femme (…And God Created Woman).

Juliete Hardy (Brigitte Bardot) e o tânără de 18 ani adoptată de la casa copilului de o faimilie din St. Tropez. Liberă și deschisă sexual, cu poftă de distracție și cu aplecare către partea ușoară a vieții, Juliete ar renunța la toate pentru tânărul Antoine (Christian Marquand), care îi promite să o ia cu el în afara orașului. Când Antoine nu se ține de cuvânt și tutorii ei o denunță casei copilului pentru libertinism și vor să o trimită înapoi, singurul care se opune plecării ei e Michel (Jean-Louis Tringrignant), fratele mai mic al lui Antoine, care în secret e îndrăgostit de Juliete.

Singura modalitate e să se căsătorească cu ea, căsătorie pe care tot orășelul o dezaprobă și o ia în batjocură, știindu-se trecutul cu aventuri amoroase al Julietei. Bardot conturează un personaj de la care nu-ți poți lua ochii. Sigură pe ea și pe poftele ei, mofturoasă și leneșă, mereu desculță, mereu împotriva dogmelor stricte ale societății, exuberantă și senzuală, cu un apetit sexual dublat de o frumusețe ce te va împiedica să urmărești filmul cu mintea limpede, Julieta e una din acele femei pe care o dorești în tăcere și pe care o urăști pentru că nu e a ta.

Prinsă între dorința reală de a-i fi credincioasă și recunoscătoare lui Michel și pasiunea de nestăvilit pentru Antoine, un bărbat pe cât de atrăgător, pe atât de prost și plin de prejudecăți, Juliete nu își găsește echilibrul. În poveste e și un milionar (Curd Jürgens), îndrăgostit până peste cap de ea, care încearcă să o ajute. Însă atunci când inima e în stare să-și nege propria ființă pentru cineva care nu dă doi bani pe asta, cel care poate ar merita acest sacrificiu ajunge să fie rănit. Tensiunea erotică a filmului conduce povestea spre una dintre cele mai intense efuziuni ale spiritului unui personaj de cinema, dansul din final al splendidei Julieta arătând ce o face atât de urâtă și iubită: dragostea ei pentru libertate.

Et Dieu… crea la femme e ca o condamnare, o condamnare a frumuseții, a senzualității și a poftei de viață la o reprimare forțată, publică, acceptată. Sacrificiul pe care o femeie îl face pentru un bărbat e să renunțe exact la ce o definește și la ce o face atât de atrăgătoare. La brațul soțului ei, femeia e o ființă pe cale să înceteze și la a mai visa la libertate.

Filmul face parte din categoriile : DramaRomance , 1956 .

Et Dieu... créa la femme 1956

Et Dieu… créa la femme 1956

Nu s-a pus un trailer
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării