Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

2014-06-22

2 Season 8 Episode

Episodul 8

Ep. anteriorEp. următor

Informații generale

Numele episoduluiEpisodul 8
Data difuzării2014-06-22
Anul

Descrierea pentru Un loc numit acasa Sezonul 2 Episodul 8

Un loc numit acasa Sezonul 2 Episodul 8
A Place to Call Home (2013) – Un loc numit acasa – Serial TV

O femeie misterioasă este copleșită de urmările aspre după cel de-al doilea război mondial, având speranța unei noi vieți în Australia. O dramă romantică de-a lungul anilor 1950, din mediul rural din Australia, în urma vieții familiei Blighs. Una dintre familile pastorale, bogată și complicată, care locuiește în Inverness: Australia

Un loc numit acasa este un serial de dramă istorică australiană difuzat de Seven Network . Acesta a avut premiera pe 28 aprilie 2013. Bevan Lee a creat seria de televiziune, scena rurală din New South Wales este plasată la câțiva ani după al doilea război mondial.

Ea spune povestea unei asistente (Sarah Adams, interpretată de Marta Dusseldorp ), care, după douăzeci de ani în Europa.  Marcată de război și teroare a naziștilor, se întoarce în nativa ei Australie.

Ea începe o nouă viață dar în timpul acomodări cu, casa părintească. Unde, dă nas în nas cu Elizabeth Bligh (Noni Hazlehurst) unde îi schimba viata in mod inevitabil.

Scenele serialului se joacă atât în parcul fictiv Ash și în micul oraș Inverness, ambele situate în statul australian New South Wales. Camden și sudul Highlands din sudul Noiii Tesalgii de Sud servesc ca fundal pentru Inverness.

Proprietatea Ash Park este numită de fapt Camelot și este o proprietate clasificată în clasa a II-a lângă Kirkham.  Suburbie a orașului Sydney, chiar lângă Camden.

Vezi și: The Resident, Murdoch Mysteries
Un loc numit acasa Sezonul 2 Episodul 8

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Player
Player

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *