Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Epicentru

Epicentru

Epicenter    29 Mar 2000

R 102 min AcțiuneAventurăCrimăRomanticSFThriller

3.1
IMDB: 3.1/10 1.100 voturi

, ,

N/A

USA

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Loading...

Epicentru 2000 (Epicenter)

Vă invităm să vizionați filmul Epicentru 2000 (Epicenter) online subtitrat in română gratis in HD .

Amanda Foster este o agenta #FBI in plin divort cu sotul ei. Nici ca mama nu se descurca foarte bine si este mereu in conflict cu fiica sa adolescenta care o acuza de neglijenta. Cu toate acestea, Amanda este foarte buna in cariera sa si acum lucreaza sub acoperire pentru a demasca o retea rusa de #crima organizata. Nick Constantine este un operator pe calculator si hacker care fura informatii deosebit de importante dintr-o baza de date. Constantine are legaturi cu reteaua rusa pe urmele careia se afla FBI-ul. Nick este descoperit si arestat, iar Amanda este cea care trebuie sa il transporte la o inchisoare de maxima securitate. Pe drum insa, cei doi se trezesc cu mafiotii rusi pe urmele lor, iar un #cutremur devastator le da peste cap planurile. Agenta incepe sa se simta atrasa de aratosul hacker si trebuie sa ia decizii intre a-si urma constiinta si a-si indeplini misiunea.

Filmul face parte din categoriile : Acțiune , Aventură , Crimă , #2000 .

Epicentru 2000 (Epicenter) online subtitrat in romana gratis in HD, Epicentru 2000 (Epicenter) online subtitrat in romana, Epicentru 2000 (Epicenter) online subtitrat, Epicentru 2000 (Epicenter) online cu subtitrare in romana, Epicentru 2000 (Epicenter) online ro sub.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

  1. desy12 spune:

    Super film. mais c’est une mauvaise copie! J’ai trouvé le site pour regarder des films de haute qualité. Je pensais que certains d’entre vous voudraient le regarder aussi ..

    Voici le site où je l’ai regardé
    Le dernier film met à jour la qualité est très bonne

Anul lansării