Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

The Emperor’s New Groove

The Emperor’s New Groove

Împăratul vrăjit    15 Decembrie 2000

G 78 min AnimațieAventurăComedie

7.3
IMDB: 7.3/10 136,783 voturi

, , ,

Nominated for 1 Oscar. Another 8 wins & 27 nominations.

USA

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Loading...

The Emperor’s New Groove 2000 ( Împăratul vrăjit )

Vă invităm să vizionați filmul The Emperor’s New Groove 2000 ( Împăratul vrăjit ) online subtitrat in română gratis in HD.

The Emperor’s New Groove” este povestea unui duo neobișnuit, format din tânărul împărat Kuzco și un țăran pe nume Pacha.
Împăratul Kuzco, răsfățat, arogant și prost crescut, plănuiește construcția unui refugiu regal de vară. Așa intră în decor Pacha, pentru că satul său se află pe locul unde împăratul vrea să-și construiască refugiul și, deci, urmează a fi dărâmat. Pacha îl imploră pe împărat să cruțe satul, dar Kuzco nu are de gând să accepte ordine de la țăranul insistent. Satul urmează a fi distrus! Și în timp ce face aceasta, Kuzco o concediază și pe sfătuitoarea sa, Yzma, pentru încercările acesteia de a se impune peste puterea sa. Furioasă, Yzma hotărăște să-l otrăvească pe Kuzco, dar Kronk îi dă planurile peste cap. În loc să moară, Kuzco se transformă într-o lamă și rămâne fără cunoștință. Yzma îi ordonă lui Kronk să scape de corp, dar Kronk face acum o altă greșeală și îl scapă pe Kuzco, cu corpul său de lamă, în căruța lui Pacha.
Kuzco se trezește. Amândoi se sperie văzând noul corp de lamă al lui Kuzco. Apoi împăratul aleargă prin junglă, încercând să găsească drumul înapoi spre oraș. Dă de niște necazuri și atunci Pacha e nevoit să-i vină în ajutor. În loc să fie recunoscător, Kuzco se plânge de modul în care Pacha l-a salvat. Pacha încearcă fără folos să se înțeleagă cu împăratul spunându-i ce necazuri va abate asupra satului dacă își continuă planurile de construcție.
La palat, Yzma este furioasă când află că Kuzco poate fi încă în viață și pornește împreună cu Kronk să îl găsească. Eroii noștri se găsesc izolați în sălbăticie și trebuie să se bazeze unul pe celălalt pentru a supraviețui.

Filmul face parte din categoriile : Animație , Aventură , Comedie , 2000 .

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării