Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Eddie the eagle zis şi vulturul

Eddie the eagle zis şi vulturul

Eddie the Eagle, Eddie vulturul    26 Februarie 2016

PG-13 106 min BiograficComedieSport

7.6
IMDB: 7.6/10 6,838 voturi

, , ,

Un premiu.

Marea Britanie, SUA, Germania

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Loading...

Eddie the Eagle sau Eddie Vulturul (Grint) este mai mult decât un erou britanic, deşi, nu foarte bun, destul de nătărău dar și duios.Intriga filmului este intrarea lui Eddie ca singurul concurent britanic la săritura cu schiuri în 1988 la Jocurile Olimpice de la Calgary.Uşor, uşor, din cel mai prost concurent, Eddie devine un admirator favorit.Drumul său spre glorie este presărat cu povești anecdotice, momente de umor ieftin şi alte poznele.Şi să-l parafrazăm pe Eddie, „Am realizat cu doi ani înainte de Jocurile Olimpice că s-ar putea să fiu în stare să ajung la Calgary, deoarece nimeni altcineva nu a avea de gând să candideze și așa am început antrenamentul.Am primit o mulțime de sfaturi de la antrenori austrieci și francezi de sărituri cu schiuri, dar pentru că eu nu pot vorbi franceza sau germana, o mulțime din ele au ieşit din capul meu aşa cum au intrat.” Şi uite aşa s-a născut o legendă… Un film extraordinar de motivant, să faci orice, vreau să zic absolut ORICE ca să-ţi îndeplineşti visul… VIZIONARE PLĂCUTĂ !!! (Merită vizionat). Cu Dickon Tolson și Hugh Jackman, printre principali.

Nu s-a pus un trailer
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

  1. Ulise spune:

    Vă rog să ne spuneți dacă este totul perfect cu acest prim player.Dacă e totul ok o să continuăm postarea filmelor acest player.
    P.S. Nu are pic de reclamă.

Anul lansării