Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Doctor Strange

Doctor Strange

Doctor Strange    04 Noiembrie 2016

N/A N/A AcțiuneAventurăFantezie

7.9
IMDB: 7.9/10 173973 voturi

, , ,

N/A

USA

Traducerea şi adaptarea: dani67

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Doctor Strange online subtitrat 

Când cineva descoperă benzile desenate de la Marvel, se cufundă într-un univers în care totul e posibil şi îmbrăţişează o lume ce are nevoie de supereroi care să o apere de aceeaşi ameninţare a puternicilor super răi. Precum zeii din vechime, eroii creaţi de Stan Lee, Steve Ditko, Jack Kirby şi alţi magnifici pioneri, se urărsc, se luptă, se ceartă şi se îndrăgosetsc de fiinţele umane. Şi cum Titanii care se revoltă împotriva Olimpului, răii cei monstruoşi ai acestui univers încearcă mereu şi mereu să-i detroneze. Nu din întâmplare s-au introdus Zeii din Asgard sau Creaturile de Sub Ape în panteonul supereroilor umani: benzile desenate ale lui Marvel creaţiile ale vremii lor şi mult mai puţin ingenue decât pot părea. Cele mai bune filme au avut avut ca subiecte aceste aspecte.

Dar lipsea ceva în acest univers cinematografic. Lipsea un personaj special ca Doctor Strange ce introduce în această panoramă artele mistice, meditaţia, artele marţiale precum şi conceptele de corp astral, dominaţia minţii şi dimensiuni multiple atât de dragi doctrinelor orientale, şi nu numai, ce au devenit prin anii ’60 parte integrantă a contra culturii americane.

Filmul lui Scott Derrickson glumeşte pe seama acestor manii în faţa cărora oamenii de ştiinţă, ca strălucitul şi arogantul neurochirurg Stephen Strange, rămân neputincioşi.

Când strălucitul, dar egocentricul neurochirurg Stephen Strange își pierde abilitatea de a opera în urma unui accident, un viitor sumbru pare să-i fie destinat. Dar o întâlnire providențială cu Cel Străvechi, un înțelept vrăjitor retras în sihăstrie pe culmile din Himalaya, i-ar putea deschide lui Strange calea către secretele magiei. Numai că Cel străvechi, deranjat de egoismul lui Strange, se va lăsa cu greu convins să-l transforme în învățăcelul său. Va reuși doctorul să devină Vrăjitorul Suprem? Va reuşi să descopere lumea ascunsă a magiei şi a dimensiunilor alternative? Filmul din 2016 e un remake al binecunoscutului film de animaţie creat tot de studiourile Marvel.

Una peste alta, Doctor Strange e un mare film. Foarte amuzant şi îmbogăţit cu interpreţi perfecţi ca Cumberbatch, Ejiofor şi Wong. Dacă îi lipseşte ceva pentru a atinge excelenţa, atunci asta ar fi o mai mare greutate dată răului lui  Mikkelsen şi puţin mai mult spaţiu altor persoanje umane.

Dar Mantaua Levitaţiei, Ochiul lui Agamotto şi cele două scene de la final, compensează lipsurile.

Să-i urăm un bun venit lui Doctor Strange ce ne poartă într-o epocă în care magia era o ştiinţă foarte serioasă şi pentru cei mari, numai bună pentru a fi predată la Hogwarts.

Nu s-a pus un trailer
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 Comentarii

 1. Marius spune:

  Excelent film_.Multumim de traducere.
  Oare cand o sa ne trezim cu toti?

 2. Dani spune:

  multumesc pentru traducere

 3. FXL spune:

  Superb, multumesc pt. traducere

 4. Cetinel spune:

  Cu mare drag.

 5. Cetinel spune:

  Acum aveţi şi varianta completă.

 6. arjuna spune:

  unde-i filmul?

 7. luana spune:

  exceptional . asta da film care merita vizionat sper sa mai face.ti si o a 2 a parte

 8. ana spune:

  un film foarte bun. astept partea 2!

 9. Song spune:

  ,Genul acesta de film este depășit ;un joc video răsuflat.2’am rezistat.90%din producția mondiala de filme(exceptind serialele Turcești,indiene,și sud americane)sunt cu crime,război (stelar,pământen,vampiri,demoni etc) este o Marfă care vrei nu vrei să o gurgitezi precum pantalonii zdrentuiți pt că altceva nu ai . Este ca dictatura cind te naști în ea îți place pt că nu ai educație si și noțiunea de libertate

 10. Cetinel spune:

  Sigur la Doctor Strange te referi? Mi se pare ciudat pentru că filmul pune mari semne de întrebare. Prima ar fi dacă ceea ce vedem//simţim e totul, sau mai e ceva ce nu e vizibil simţurilor noastre?

 11. Fake spune:

  Mie nu îmi merge

 12. Admin spune:

  Remediat. Mulțumim de atenționare. Dacă tot nu vă funcționează, schimbați browser-ul, folosiți mozilla firefox.

Anul lansării