Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Destinație finală 1

Destinație finală 1

Final Destination     

Thriller

6.7
IMDB: 6.7/10 410.211 voturi

, ,

3 premii și 3 nominalizari.

SUA

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Loading...

Final Destination (2000). Urmând să călătorească la #Paris cu #colegii de liceu şi cu doi profesori, un tânăr are #premoniţia unui #accident #aviatic şi, devenind isteric, este dat jos din avion înainte de decolare împreună cu alte şase persoane, fentând astfel Moartea.

Conceput după o idee foarte interesantă, dar nu ştiu cât de originală, „Final Destination” este un film care te ţine în tensiune aproape pe întreaga sa durată. Fiind un slasher, filmul are o acţiune destul de previzibilă, dar tensiunea rămâne la cote înalte chiar în aceste condiţii pentru că imaginaţia scenariştilor şi îndrăzneala regizorului sunt aproape nelimitate. Tinerii actori interpretează deosebit de credibil, iar teroarea începe să-i cuprindă şi pe spectatorii care simt pericolul nevăzut ce pluteşte în aer.

Final Destination (2000)

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

  1. Ciprian Cosmin Faloba spune:

    Toata seria e … criminal de amuzanta. 😀 😀 😀 Recomand si multumiri adminilor. 😉

Anul lansării