Loading...
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Creed II

Creed II

Creed II (2018) film cu: Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Dolph Lundgren, Wood Harris. Premiera in Romania 23.11.2018

Trailer Creed II (2018) online subtitrat

Sub tutela lui #Rocky Balboa, proaspăt încoronatul #campion la categoria #semigrea Adonis #Creed îl înfruntă pe Viktor #Drago, #fiul lui Ivan Drago.

Sylvester #Stallone și-a surprins fanii cu prima imagine oficială a noului filmului legendar, Creed 2. Alături de el apare și un boxer român, de care Stallone e mândru.

Drago este luptătorul care l-a ucis pe Apollo Creed într-un meci de box. Creed este tatăl lui Adonis Jahnson, protagonistul „Creed”, apărut în 2015. Povestea „Creed 2” se va concentra pe lupta dintre fiul lui Creed, Adonis, protejatul lui Rocky Balboa (Sylvester Stalone), și fiul lui Ivan Drago, Viktor Drago.

Ceea ce nu mulți știu e că Drago este interpretat de un român, Florin „Big Nasty” Munteanu, un boxer de 27 de ani născut în Germania. Stallone a fost încântat de reușita românului, publicând pe Instagram o poză cu acesta, la care a adăugat și câteva cuvinte de laudă.

Duration:

Quality: HD

Release:

Comments