Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

În mai, faci ce-ţi place

În mai, faci ce-ţi place

En mai, fais ce qu'il te plaît     4 November 2015

R 1h 54min DramaRăzboi

6.6
IMDB: 6.6/10 434 voturi

, ,

2 nominalizări.

Franţa, Belgia

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

En.Mai.Fais.Ce.Qu.il.Te.Plait.2015.avi

Come What May  2015 (En mai, fais ce qu’il te plaît)

Vă invităm să vizionați filmul Come What May  2015 (En mai, fais ce qu’il te plaît) online subtitrat in română gratis in HD. 

În mai 1940, Franța s-a prăbușit și milioane de oameni au plecat, speriați de avansarea armatei germane. Printre ei se află și un german care se opune regimului nazist și a fost întemnițat, iar acum pornește în căutarea fiului său. Mai 1940. Pentru a scăpa de o invazie germană iminentă, locuitorii unui sat din nordul Franței își părăsesc casele, ca milioane de compatrioți. Max, un băiat german, călătorește cu ei. Tatăl lui, Hans, s-a opus regimului nazist și a fost întemnițat în Arras pentru că a mințit în privința naționalității sale. În cele din urmă, Hans este eliberat și pornește în căutarea fiului său, împreună cu un soldat scoțian care încearcă să se întoarcă acasă.

Filmul face parte din categoriile : Dramă , Război , 2015 .

Come What May  2015 online subtitrat in română gratis in HD, Come What May  2015 online subtitrat, Come What May  2015 online subtitrat in română, En mai, fais ce qu’il te plaît online subtitrat in română gratis in HD, En mai, fais ce qu’il te plaît online subtitrat, En mai, fais ce qu’il te plaît online subtitrat in română.

Nu s-a pus un trailer
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 Comentarii

 1. pasionat de filme spune:

  traducerea titlului este ” Fie ce-o fi”
  Come what may- este o expresie si deci cuvintele ce o alcatuiesc nu se traduc separat

 2. Axel - Alexa spune:

  Filmul are tradus titlul dupa cel original, din limba franceza. Sub titlul in romana, il gasesti pe cel in franceza si vei vedea si ca e o productie Franta-Belgia, si daca ai mai si cauta pe net, ai gasi ca asa e tradus titlul filmului pentru Romania, nu-i tradus de noi 🙂
  http://www.hbo.ro/movie/in-mai-faci-ce-ti-place_-82137

 3. GABRIEL spune:

  Extraordinar filmul ,va multumesc.Continuati cu filme de acest gen..

Anul lansării