Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Columbiana

Columbiana

Colombiana    26 August 2011

PG-13 108 min AcțiuneCrimă

6.4
IMDB: 6.4/10 79,264 voturi

, , ,

2 wins & 5 nominations.

France

Traducerea : DVD RETAiL

Raportează eroare

Loading...

Colombiana 2011 (Columbiana)

Vă invităm să vizionați filmul Colombiana 2011 (Columbiana) online subtitrat in română gratis in HD. 

Cataleya e o asasină cu sânge rece. Ea e o tânără femeie, marcată puternic de copilăria ei, când şi-a văzut părinţii ucişi în casa lor din Bogota. După moartea părinţilor, fata a fost luată sub aripa protectoare a unchiului său, un bărbat implicat el însuşi în răfuieli şi răzbunări. Cataleya creşte alături de el şi învaţă cum să îmbrăţişeze cu profesionalism meseria de asasin plătit. Ziua ea lucrează pentru unchiul ei, care îi dă misiuni ucigaşe, iar noaptea îl caută pe cel care a lăsat-o orfană şi speră că va avea ocazia să răzbune moartea părinţilor.

Columbiana este un action-thriller în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenței fără limite și nu în ultimul rând a răzbunării. La vârsta de numai 10 ani, Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este martoră la uciderea cu sânge rece a părinților săi, oribila crimă fiind ordonată de cel mai mare mafiot local.

Printr-o ploaie de gloanțe, tânăra reușește să scape de asasini și se refugiază la Chicago, la unchiul său Emilio. Din acel moment Cataleya a crescut cu un singur scop: să-l găsească și să-l ucidă pe criminal. În ciuda eforturilor lui Emilio de a o ține departe de o viață atât de periculoasă precum cea pe care ea a ales-o, ea devine repede un asasin de succes și pornește în căutarea răzbunării. Antrenata sa ucida, nu iarta si nu uita. Acum, momentul ei se apropie…

Filmul face parte din categoriile : Acțiune , Crimă , Dramă , 2011 .

Vă invităm să vizionați filmul Colombiana 2011 (Columbiana) online subtitrat in română gratis in HD, Colombiana 2011 online subtitrat in română, Colombiana 2011 online subtitrat in română, Columbiana 2011 online subtitrat in română.

Copy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!