Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Îngerul păzitor

Îngerul păzitor

City of Angels    

FantezieRomantic

6.7
IMDB: 6.7/10 231.105 voturi

, ,

Nominalizat pentru 1 Glob de Aur. Alte 10 premii și 12 nominalizări.

SUA, Germania

Raportează eroare

Loading...

<>City of Angels (1998)
Cel mai frecvent gand placut al oamenilor inainte de moarte ar fi o luna de miere intro cabana izolata la munte , langa un lac ca in filmu asta . Ingerul din filmu asta siar fi notat gandurile oamenilor inainte de moarte , cu ce lea placut cel mai mult in viata . Secventa dupa mijlocu filmului .

Este un film potrivit si pt lista : Biciclete motociclete dezavantaje – solutii : accidentari = la coborare pe un drum de munte pustiu , un camion forestier intra de pe drum lateral pe sosea , in fata biciclistei care cobora panta .. La bicicleta ca si la motocileta , masini si trenuri este important un singur lucru : oprirea . Cei care merg cu bicicleta cu viteza mai mare decat a ingerului pazitor , sa aiba frane eficace si sa invete in primele secunde cand urca pe bicicleta sa franeze . Franarea se verifica si se invata la viteze mici nu la viteze mari , la coborari . Biciclisti au cazut si dupa ce sau lovit de picioru unui pieton care fugea prin fata bicicletei . Ex la Tour of Flanders 2012 , Sebastian Langeveld = se poate vedea pe yu tub . Pt un biciclist care se deplaseaza in mare parte cu bicicleta , accidentu din filmu asta nu sar fi intamplat . Secventa cu accidentu din acest film , dupa mijlocu filmului spre sfarsit .
. . . Biciclistii senozieri , care merg cu bicicleta singuri in cateva wekenduri pe an , sunt mai expusi accidentelor stupide . Pe drumurile din padure mai traverseaza drumul pe neasteptate si animale domenestice precum oile , vacile etc , si animale salbatice : caprioare , cerbi , ursi etc . Multi biciclisti nu cunosc indicatoarele rutiere si parca nici nu exista sanctiuni preventive pt cei care nu cunosc indicatoarele . Deobicei sunt sanctionati doar in caz de accident daca nu au acordat prioritate etc .. La unele masini au aparut sisteme de franare automata daca apare in fata un om , vehiculul din fata franeaza brusc etc . Probabil va mai dura mult pana cand sa apara frane automate pt biciclete , si apoi va dura mult pana vor fi obligatorii pt bicilistii si mai ales biciclistele care merg rar cu bicicleta !?
. . . Un studiu de la National geografic si alte studii ale psihologilor au dovedit ca soferii sunt atenti la vehicule care se deplaseaza cu masini . Biciclistii in trafic fiind rari , sunt asimilati cu pietonii , cu un animal , pasare etc , de soferii profesionisti mai ales obisnuiti sa cedeze trecerea doar vehiculelor .

melodiile din coloana sonora sunt probabil pt publicul feminin !? : u2 If god will send his Angels si Alanis Morissette Uninvited .

City of Angels (1998)

Vezi și alte #filme #online, filme cu #îngeri, filme #fantezie

Copy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării