Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Calea razboiului

Calea razboiului

My Way    20 Apr 2012

R 137 min AcțiuneIstoricRăzboiSport

7.8
IMDB: 7.8/10 7,101 voturi

, , ,

O nominalizare.

Coreea de Sud

Traducerea și adaptarea - Alice Vogans

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Loading...

My Way online subtitrat

Doi tineri, aristocratul japonez Tatsuo Hasegawa şi coreeanul Kim Jun-shik, se află amândoi în armata japoneză, într-o luptă sângeroasă împotriva chinezilor şi sovieticilor. Jun-shik este acolo sub constrângere, în timp ce Tatsuo este un colonel puternic.

După ce ambii sunt luaţi prizonieri de către sovietici, aflăm că în tinereţe erau rivali în cursele de maraton, astfel că ura şi neîncrederea reciprocă se transformă într-o violenţă care este oprită doar de grozăviile războiului. Forţaţi să lupte pentru sovietici, cei doi învaţă în cele din urmă să se bazeze unul pe celălat pentru a supravieţui.

Ajung în Germania unde sunt separaţi şi forţaţi să lupte pentru nazişti. În cele din urmă amândoi trec prin multe întâmplări, dar supravieţuiesc şi se întâlnesc din nou pe plaja Normandiei, şi pot intra împreună în istorie luptând într-o ultimă bătălie teribilă înainte ca aliaţii să debarce în celebra Ziua Z.

Filmul se bazează pe o poveste adevărată.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării