Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

Bărbați de onoare

Bărbați de onoare

Men of Honor     10 November 2000

R 2h 9min BiograficDrama

7.2
IMDB: 7.2/10 93,395 voturi

, ,

11 nominations

USA

Traducerea : Retail

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

Loading...

Men of Honor 2000 ( Bărbați de onoare )

Vă invităm să vizionați filmul Men of Honor 2000 ( Bărbați de onoare ) online subtitrat in română gratis in HD. 
Carl Brashear este decis să devină primul scafandru de culoare din istoria marinei americane. Ne aflăm în 1931, iar timpurile sunt grele pentru el din cauza rasismului înrădăcinat în America. Leslie Sunday este cel care va decide care dintre aspiranţii la postul de scafandru va fi ales, iar din păcate pentru Carl, Leslie vrea să-l vadă pe acesta eşuând. Ce nu ştie Leslie este faptul că Brashear este un tip extrem de ambiţios.

Men of Honor/Bărbaţi de onoare este inspirat din viaţa lui Carl Brashear, primul american de culoare cãruia i s-a acordat titlul de instructor şef de scufundãri în Marina americanã. Nãscut în anul 1931 în Sonora, statul Kentucky, Carl era fiu de fermier. S-a înrolat în Marinã la vârsta de 17 ani şi s-a decis sã devinã scufundãtor, performantã nereuşită pânã atunci de un militar american de culoare.

Odată admis la Şcoala de scufundãtori militari din New Jersey, Carl a continuat să-şi urmãreascã cu perseverentã idealurile, muncind şi învăţând din greu. Nu a abandonat cariera de scufundãtor nici atunci când, în urma unui accident în cadrul unei misiuni în Marea Mediteranã, şi-a pierdut un picior. În anul 1998, el a devenit unul dintre cei şapte militari americani din istorie care a fost consemnat în arhivele navale, vieţii şi carierei sale fiindu-i dedicat un volum de 164 de pagini.

Filmul face parte din categoriile : Biografic , Dramă , 2000 .

Men of Honor 2000 online subtitrat in română gratis in HD, Men of Honor 2000 online subtitrat in română, Men of Honor 2000 online subtitrat, Bărbați de onoare 2000 online subtitrat in română gratis in HD,  Bărbați de onoare 2000 online subtitrat,  Bărbați de onoare 2000 online subtitrat in româna.

 

Nu s-a pus un trailer
Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării