Filme si seriale online subtitrate in limba Romana

Assassin’s Creed

Assassin’s Creed

Codul asasinilor    21 Decembrie 2016

PG-13 140 min AcțiuneAventurăFantezie

6.7
IMDB: 6.7/10 12774 voturi

, , ,

N/A

Marea Britanie, Franţa, Hong Kong, SUA

Traducerea și adaptarea - Axel & Neoh

Raportează eroare

Loading...

Assasin’s Creed online subtitrat

Vezi filmul online Assasin’s Creed (2016) online subtitrat cu Calitate Full HD si subtitrare in romana

După jocurile Warcraft, Ratchet & Clank și Angry Birds de la începutul acestui an, 2016 mai are o adaptare promițătoare a unui joc videoAssassin’s Creed. Filmul este bazat pe populara serie de jocuri Ubisoft şi va avea ca protagonişti pe Marion Cotillard, Michael Fassbender.

Pentru mulți fani filmul este văzut nu numai ca un film de acţiune, ci ca o şansă de adaptare a jocurilor video la scena Hollywoodului, după ce a avut parte de o lungă listă a dezamăgirilor pe parcursul anilor.

Assassin’s Creed este regizat de Justin Kurzel şi-i are în distribuţie pe Michael Fassbender, Marion Cotillard,Michael K. Williams, Ariane Labed, Jeremy Irons e Brendan Gleeson.

Filmul nu e o transpunere cinematografică al omonimei serii de jocuri video; e o nouă şi originală poveste ce-şi are acţiunea în acelaşi univers al jocurilor. S-a dorit a fi o poveste de tranziţie.

Callum Lynch e un criminal ce este salvat în secret de la o condamnare la moarte de către Abstergo Industries, moderna încarnare a misteriosului Ordin al Templierilor. E obligat să folosească Animus, o maşinărie ce permite să vadă amintirile străbunilor, şi descoperă că e descendentul unui membru al Ordinului Asasinilor, Aguilar de Nerha ce a trăit în Spania secolului XV. Revăzându-i memoria, Lynch îşi însuşeşte cunoştinţele şi abilităţile necesare pentru a lupta cu Abstergo şi Templieri, duşmanii Asasinilor dintotdeauna.

În curând va fi şi subtitrat de echipa noastră.

Personaje şi distribuţie

Callum Lynch / Aguilar de Nerha este interpretat de Michael Fassbender. Este descendentul Asasinilor, având o conexiune genetică cu străbunul său Aguilar, un asasin din Spania celui de-al XV-lea secol.

Sophia Rikkin este interpretată de Marion Cotillard şi este fiica lui  Alan Rikkin, un savant ce controlează proiectul Animus.

Alan Rikkin, interpretat de Jeremy Irons e vizionarul administrator de la Abstergo Industries şi tatăl Sophiei.

Abstergo Foundation din Madrid e dedicată „perfecţionării speciei umane”. Rikkin a mai apărut în primul joc video al seriei.

Moussa / Baptiste, interpretat de Michael K. Williams. Moussa e descendentul lui Baptiste, un Assassin caraibian ce se foloseşte de voodoo împotriva duşmanilor.

Exploraţi subiecte similare:

Assassin’s Creed: Liberation, filme fantezie jocuri video, filme cu Michael Fassbender, filme cu Marion Cotillard

Nu s-a pus un trailer
Copy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 Comentarii

  1. FXL spune:

    Lipseste filmul din topic 🙂

  2. neoh spune:

    Corectata dupa subul in engleza.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!