Loading...
  • Netu
  • Openload
  • streamango
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Anihilarea

Anihilarea

Annihilation 2018 online subtitrat

urmăreşte annihilation 2018 online,annihilation 2018 online,annihilation 2018 online HD,annihilation 2018 online hd subtitrat,filem cu natalie portman

Distribuit în exclusivitate de către Netflix, filmul cu Natalie Portman şi Oscar Isaac adaptează prea puţin fidel romanul SF al lui Jeff VanderMeer, dar pune un accent deosebit pe natura umană.

Filmul ia doar ideea din romanul omonim ştiinţifico-fantastic scris de Jeff VanderMeer, primul dintr-o trilogie numită trilogia, Annihilation, şi e oficial al doilea film regizat de Alex Garland pe care-l cunoaştem de la regia mult cunoscutului Ex Machina din 2014.

Se mai ştie din surse nu tocmai plăcute că regizorul ar mai fi condus un film numit Dredd din 2012, peliculă ce a văzut doar scenariul până acum.

Natalie Portman o interpretează pe Lena, o profesoară, biolog şi fost soldat, al cărei soţ, Kane (interpretat de Oscar Isaac) a dispărut în misiune în circumstanţe foarte misterioase.

Când bărbatul apare neaşteptat în casă, Lena e atrasă într-o reţea de secrete ce se învârt în jurul a ceva numit Shimmer ( ceva de genul Zona X ).

De fapt ce se întâmplase? Un meteorit a lovit planeta la baza unui far creând un fel de cupolă enormă care se extinde şi care ar ameninţa chiar şi viaţa de pe pământ înglobând tot ceea ce întâlneşte în cale.

Dronele, sondele, animalele şi echipele de oameni trimise în interiorul cupolei pentru a descoperi ceva despre natura ei au eşuat lamentabil. Lena, simţindu-se vinovată, se oferă voluntară pentru o nouă misiune, dar de data asta vor fi doar două femei (Gina Rodriguez,Tuva Novotny, Tessa Thompson şi Jennifer Jason Leigh).

Dar imediat ce au intrat şi-au dat seama că realitatea e cu mult diferită de ceea ce şi-ar fi putut imagina vreodată.

Puteţi urmări şi alte filme ştiinţifico fantastice aici

Vizionare plăcută.

Pe Tessa Thompson o ştim din Thor Ragnarok. Vă amintiţi?

Views: 86

Genre: AventurăFantezie

Director:

Actors: , ,

Country: Marea Britanie, SUA

Duration: 115 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 7.6

Comments