Filme si seriale 2020 online subtitrate in limba Romana

A Raisin in the Sun

A Raisin in the Sun

A Raisin in the Sun    24 August 1961

N/A 2h 8min Acțiune

8.1
IMDB: 8.1/10 5.538 voturi

, ,

Nominated for 2 Golden Globes. Another 3 wins & 5 nominations.

USA

Raportează eroare

SUPER OFERTĂ !!! Grăbți-vă, anunțați-vă pretenii !!! . Televiziune prin internet IPTV - absolut toate posturile posibile + filme si seriale online subtitrate hd,uhd,4k,3d etc...(live non-stop și fără pic de reclamă)- Contact: Pagina de facebook

A Raisin in the Sun 1961

<>Va invitam sa vizionati filmul A Raisin in the Sun 1961 online subtitrat in romana .

Filmul este adaptarea piesei de teatru a lui Lorraine Hansberry. Este vorba despre experiențele unei familii de afro-americani, Younger, din Chicago-cartierul Woodlawn. Aceștia își pun multe speranțe într-o poliță de asigurare pe care urmează să o încaseze, fiecare dintre membri familiei având idei despre cum ar trebui cheltuiți acești bani. Mama dorește să cumpere o casă mai mare.

Fiul, Walter Lee, ar investi banii într-un magazin de băuturi împreună cu prietenii, considerând că astfel se vor rezolva problemele financiare ale familiei pentru totdeauna. Soția lui Walter, Ruth, este de acord cu Mama și speră ca ea și Walter să aibă mai mult spațiu și mai multe posibilități pentru fiul lor, Travis.

Sora lui Walter, Beneatha, ar dori ca membrii familiei să nu mai fie atât de interesați de a face parte din lumea albilor. Ea încearcă să-și găsească identitatea, îndreptându-și atenția spre trecut și spre Africa.

La un moment dat mama spune că ar dori să folosească banii pentru a-i plăti taxele Beneathei la o școală sanitară. Până la urmă familia Younger se mută din micul apartament, însă viitorul lor pare nesigur și oarecum periculos, dar își păstrează optimismul și sunt hotărâți să ducă o viață mai bună, fiind convinși că pot reuși dacă vor fi o familie unită și nu vor renunța niciodată la visele lor.

Filmul face parte din categoriile : Drama , #1961 .

A Raisin in the Sun

A Raisin in the Sun

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Comentariu

  1. cynik spune:

    Thanks for the commendation Victor.

Anul lansării