Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

A Princess for Christmas

A Princess for Christmas

A Princess for Christmas    03 Dec 2011

TV-G 91 min Acțiune

6.5
IMDB: 6.5/10 4,018 voturi

, , ,

2 nominations.

USA

Raportează eroare

O printesa pentru Craciun  (2011)

A Princess for Christmas (2011) (Prinţesă pentru Crăciun, Crăciun la Castlebury Hall) e un film în regia lui Michael Damian. Filmările s-au făcut în România la Castelul Peleş.
După moartea surorii şi cumnatului său, Julia (20 ani) originară din oraşul Buffalo, care îşi pierduse de curând slujba, încearcă să aibă grijă de nepoţii săi, Maddie şi Milo.
În perioada Crăciunului, Julie primeşte o invitaţie neaşteptată din partea ducelui Edward de Castelbury Hall, bunicul copiilor, care după ani în care a fost absent datorită unor vechi certuri cu fiul său pentru că s-a însurat cu o femeie fără titluri nobiliare îşi trimite propriul majordom să-i conducă pe nepoţi la castelul său.
După ce s-a gândit îndelung, Julie decide să accepte propunerea.
Ajunşi la castel fiecăruia dintre ei le este dat un majordom diferit care au însărcinarea de a-i servi. În timp ce se plimba pe coridoare, Julie îl întâlneşte pe Ashton, fiul mai mic al lui Edward. Nepoţii se întreabă de ce bunicul în toţi acei ani nu i-a căutat niciodată dar ducele răspunde că are intenţia să remedieze toate greşelile sale.
Julie vrea să dea un aer mai „de Crăciun” castelului şi să facă un mare pom de Crăciun cu lumini colorate, dar Edward nu e de acord pentru că, Crăciunul îi aminteşte de moartea fiului. Ashton însă e de partea lui Julie. Aşa că, împreună cu nepoţii, Julie se duce în sat pentru a alege pomul de Crăciun. Millo însă se bate cu un sătean, aşa că mătuşa, odată ajunşi la castel îl ceartă.
Pomul e gata să fie împodobit şi servitorii, după ce au fost convinşi de Julie, o ajuntă să-l împodobească.
Între timp, Julie o cunoaşte pe viitoarea logodnică a lui Ashton, căreia se pare că nu-i place fata americană. Ashton şi Julie petrec mult timp împreună şi chiar şi cei doi nepoţi încep să-l iubească pe prinţ.
Ducele organizează o petrecere în onoarea fiului, aşa că Ashton se duce la tatăl său pentru a trece în revistă lista invitaţilor. Tatăl se opreşte asupra unui invitat particular de pe listă pe care nu vrea să-l accepte temându-se că-l va pune în încurcătură. Julie, care ascultă conversaţia, crede că e vorba despre ea şi se decide să se întoarcă la Buffalo lăsându-i pe cei doi nepoţi la castel. După ce le-a spus copiilor să nu spună nimănui nimic înainte de plecarea ei pleacă spre gară. Majordomii descoperă totul şi se duc să o caute pentru a o convinge să se întoarcă.
Între timp, Ashton şi Arabelle au o discuţie. El nu e sigur că stă bine împreună cu ea şi Arabelle îl lasă să înţeleagă că e îndrăgostită de el doar pentru că e un prinţ şi unicul ei scop e să devină prinţesă.
Între timp, Julie se întoarce la castel şi când Ashton o vede în sala de bal o invită să danseze lăsându-i înmărmuriţi pe părinţii Arabellei care pleacă de la petrecere indignaţi.
La sfârşit, Ashton şi Julie se căsătoresc, surând şi se sărută.

Nu s-a pus un trailer

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
A Princess for Christmas
A Princess for Christmas
A Princess for Christmas
A Princess for Christmas

Alte filme