Filme si seriale online subtitrate in limba Romana
HD Subtitrare română A Girl in Australia
Raportează problemă

A Girl in Australia

A Girl in Australia

O fată în Australia    22 dec 1971

6,9 113min ComedieFamilie

IMDB: /10 voturi

,

1 premiu, 1 nominalizare

Italia

VERONICA

Raportează eroare

Loading...

 

Bello, onesto, emigrato Australia sposerebbe compaesana illibata (Frumos, cinstit, emigrat în Australia doreşte căsătorie cu conaţională virgină), titlu alternativ A Girl in Australia (O fată în Australia) e un film din 1971 în regia lui Luigi Zampa având ca protagonişti două stele ale cinematografiei: Claudia Cardinale şi Alberto Sordi.
Dacă eşti un emigrant între două vârste, la mii de kilometri depărtare de ţara ta şi vrei să îţi întemeiezi o familie cu o conaţională, dar ai nefericirea să trăieşti într-o perioadă în care nu s-a descoperit internetul şi reţelele de socializare, cum poţi rezolva această problemă?
Amedeo Foglietti, orginar din Roma, emigrat în Australia de 20 de ani caută o tovarăşă de viaţă după atâţia ani petrecuţi în singurătate. Preotul misionar Don Anselmo, suportul moral al emigranţilor italieni, îi arată fotografia unei oarecare Carmela, o fată cu origini calabreze emigrată la Roma. Amedeo, convins că şi ea, ca şi celelalte femei cărora le scrisese mai înainte, va rămâne dezamăgită de aspectul său, merge la prietenul lui Giuseppe pentru a-i cere sfatul. Acesta îl convinge să schimbe săgeata de identificare din fotografia de grup şi să o pună deasupra sa.
După o corespondenţă plină de minciuni de ambele părţi – el se dă drept un înstărit şef de gară şi ea drept o muncitoare într-o fabrică, când de fapt este o prostituată – Carmela porneşte în sfârşit spre Australia pe cheltuiala lui Amedeo după o fugă rocambolescă spre aeroport, urmărită de „protectorul” ei. Ajunsă la Brisbane, cei doi se întâlnesc. Caracterul hotărât al frumoasei tinere îl sperie pe timidul pretendent care, neavând curajul să-i spună adevărul, se dă drept Giuseppe, făcându-şi planul să o facă să se îndrăgostească în timpul lungii călătorii până la casa lor. Călătoria se dovedeşte aventuroasă. Vechea maşină se strică definitiv. Amedeo are de două ori convulsii, consecinţă a malariei de care se molipsise cu mulţi ani înainte, Carmela pierde trenul, şi, neavând bani, e obligată să se ofere unui bărbat pentru a-şi putea cumpăra un bilet.
Cu toate acestea, pentru Carmela e o oportunitate să-l cunoască pe Amedeo şi noua lume, în splendoarea şi mizeria ei.
Cei doi ajung la destinaţie fără niciun progres. Carmela îl întâlneşte pe Giuseppe – pe care-l crede încă Amedeo – şi are de la acesta o serie de surprize amare: adevărata identitate a pretendentului şi murdarele intenţii ale lui Giuseppe de a o exploata ca prostituată ca să-şi plătească cheltuielile micii sale mine nefructuoase. Carmela fuge şi pradă furiei îl înjunghie pe Amedeo.
Cei doi sunt iar în tren. El ar vrea să o trimită înapoi în Italia dar ea refuză, dezvăluindu-i adevărul în privinţa ei. Ajunşi la Bun Bun Ga, sat de 15 locuitori în mijlocul deşertului, Carmela e dată jos din tren cu forţa. Din mersul trenului, se vede Amedeo care o duce pe Carmela în casă pe braţe ca pe o mireasă.

 

 

Nu s-a pus un trailer
Copy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comentariu

  1. Admin spune:

    Mulțumim din sufet pentru împărtășirea acestui minunat film.
    Este un film minunat, îl recomand 100%

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!