Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Povestea fantomei

Povestea fantomei

A Ghost Story     27 July 2017

R 1h 32min FantezieRomantic

7.4
IMDB: 7.4/10 6070 voturi

, ,

4 wins & 2 nominations

USA

Traducerea: Dorol

Raportează eroare

A Ghost Story 2017 (Povestea fantomei)

Vă invităm să vizionați filmul A Ghost Story 2017 (Povestea fantomei) online subtitrat in română gratis in HD.

Recent decedat, un bărbat se întoarce sub forma unei fantome la casa lui, pentru a-și consola soția văduvă și a încerca să se recontecteze cu ea. În timp ce își privește soția cum face față durerii, el întâlnește, de asemenea, o fantomă de sex feminin, care bântuie aceeași casă. Acesta descoperă că prin condiția lui nepământeană a devenit călător în timp, fiind forțat să privească pasiv cum viața pe care el o știa și femeia pe care o iubește, se transformă treptat. Din ce în ce mai nesigură, fantoma pornește într-o călătorie cosmică prin memorie și istorie, confruntându-se cu întrebările inefabile ale vieții și cu enormitatea existenței. O meditație de neuitat asupra dragostei și suferinței, „A Ghost Story” relevă o poveste cu fantome mistică și suprarealistă, o experiență persistentă și cu totul unică.

C. este un muzician care locuieste impreuna cu sotia sa M. intr-o casa mica din Texas. La scurt timp, C. isi pierde viata in urma unui accident de masina insa spiritul sau continua sa bantuie prin casa. Isi observa cu atentie sotia suferind in urma disparitiei sale premature. In cele din urma M. paraseste casa pe care au impartit-o in trecut. C. ramane in casa si observa noii chiariasi care se muta in casa, o mama singura impreuna cu cei doi copii ai sai. Casa in care a locuit C. se transforma in cele din urma intr-un hotel de lux insa C. ramane in locul in care a murit.

Filmul face parte din categoriile : Drama, Fantezie, Romantic , #2017 .

A Ghost Story 2017 online subtitrat in română gratis in HD, A Ghost Story 2017 online subtitrat in română, A Ghost Story 2017 online subtitrat, A Ghost Story 2017 online subtitrat hd, A Ghost Story 2017 online cu subtitrare in romana, watch A Ghost Story 2017 online free.

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Povestea fantomei
Povestea fantomei
Povestea fantomei
Povestea fantomei
Povestea fantomei
Povestea fantomei
Povestea fantomei

Alte filme